Egy kényelmes terasz hozzávalói

A tavaszi és nyári hónapokban kincset ér egy terasz vagy egy erkély. Néhány termékünk segítségedre lehet, hogy tökéletes helyszínt varázsolj a grillpartikhoz, az éjszakába nyúló beszélgetésekhez, vagy a tökéletes pihenéshez.

A tavaszi és nyári hónapokban kincset ér egy terasz vagy egy erkély, aminek kényelmében örömünket lelhetjük a jó idő során. Legyen akár kisebb vagy nagyobb, számtalan módja van annak, hogyan tegyük igazán otthonossá. Néhány termékünk segítségedre lehet, hogy tökéletes helyszínt varázsolj a grillpartikhoz, az éjszakába nyúló beszélgetésekhez, vagy a tökéletes pihenéshez.

Kezdd egy időtálló burkolattal!

Újdonságunk, a WPC padlóburkolat tökéletes választás kültérre, hiszen a modern műanyag és a fa kombinációjának köszönhetően jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak, így hosszú ideig megőrzi szépségét.

Lerakása szuper egyszerű, minimális kézügyesség mellett szakértőre sincs hozzá szükség, és még a karbantartására sem kell túl sok időt szánni. Anyagösszetételéből kifolyólag nem szívja magába a vizet, nem szálkásodik, sőt a vetemedés és a penészedés sem veszélyezteti.

Dekorálj zölddel!

Műfüvet használva egy igazi zöld szigetet varázsolhatsz a teraszodból, ami egy az egyben a nyár hangulatát sugallja. A műfű alkalmas akár az egész terasz beborítására, de konfekcionált változata szőnyegként is jól funkcionál. Garantáltan feldobja az összképet egy-egy zöldellő színfolt, ami a természetes fű járáskomfortját és esztétikai hatását nyújtja.

Tudtad? A műfüvet akár a falra is könnyedén felfuttathatod extra dekorációs elemként. 

Ahhoz, hogy professzionálisan alkalmazd a műfüvet otthonodban, olvass tovább korábbi cikkünkben, amiben hasznos információkat gyűjtöttünk össze a számodra, vagy nézd meg youtube videónkat, amiben alaposan körbejárjuk a műfű lerakásának mozzanatait.

Gyors felfrissítés

Kedvenc kiegészítőink a kültéren is klasszul alkalmazható szőnyegek, amiket időtállónak és vízzel könnyen tisztíthatónak terveztek. Többféle szín és minta közül választhatsz stílusodnak megfelelően, elhelyezésükkel pedig azonnal feldobhatod teraszod hangulatát. Kompatibilis a családi és baráti összejövetelekkel, kinti sütögetésekkel, nem okoz számára akadályt se egy kifröccsenő ital, sem pedig egy sáros mancsnyom.

Vízzel tisztítható szőnyegeinket ide kattintva megtalálod mind egy helyen.