Fürdőszoba-felújítás bontás nélkül

A lakásfelújítások, ezen belül is a fürdőszoba-felújítások egyik legkellemetlenebb folyamata a bontás. A régi csempe, járólap eltávolítása óriási porral, kosszal és zajjal jár, ráadásul a törmelék megfelelő elszállításáról is gondoskodni kell. Ha szeretnéd mindezt elkerülni, van megoldás!

 

A Floor&Wall vízálló SPC fal- és padlóburkolatot kifejezetten a bontás nélküli felújításhoz fejlesztették ki. Ahogy a neve is elárulja, a burkolat egyaránt tehető padlóra és falra is. A Floor&Wall panelek vékonyak (mindössze 3 mm a vastagságuk), így ideálisak felújításhoz is, közvetlenül a régi burkolatra helyezhetőek.

Ez a speciális burkolat 100%-ban vízálló, így bátran tehető fürdőszobába is. Könnyen vágható, könnyen fúrható, így gyors felújítást, azonnali eredményt nyújt, nincs szükség fugázásra sem. A burkolat további előnye, hogy meleg tapintású, magasfokú stabilitás és szilárdság jellemzi, valamint kedvező akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. A Floor&Wall burkolathoz megfelelő speciális ragasztót és kiegészítő elemeket (szegélyléc, sarokelem, profil) is megtalálod kínálatunkban!

Tekintsd meg videónkat, melyben lépésről-lépésre megmutatjuk, hogyan újíthatod fel fürdőszobád bontás nélkül a Floor&Wall padló- és falburkolat segítségével: