Tavaszi megújulás a DIEGO-val

Összegyűjtöttünk néhány terméket, amelyekkel elkezdhetünk hangolódni a tavaszi hónapokra.

Ahogy az idő melegszik, és a nappalok hosszabbodnak, úgy jön meg a kedvünk szépítgetni a környezetünket és frissíteni otthonunk stílusát: friss virágok, színes és vidám szőnyegek hozzáillő párnákkal és textilekkel, egy különleges tapéta, vagy egy teljesen újragondolt terasz a hétvégi összejövetelekhez. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány terméket, amelyekkel elkezdhetünk hangolódni a tavaszi hónapokra.

Virágok mindenhol

Az egyik legkedveltebb "tavaszváró" dekoráció a virág és annak bármely variációja. Pompázzon akár visszafogott pasztellszínekben vagy élénkebb tónusokban, ezzel a mintával garantáltan vidámabb hangulatba kerülhetsz.

Fagyiszínek

Ez az időszak tökéletes arra, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és kicsit kísérletezzünk az otthonunkban megtalálható színekkel és mintákkal. Legyünk bátrak és válasszunk a megszokott bézs és szürke árnyalatok helyett üdítő színeket, úgymint a menta, a púder, vagy a halványsárga.

Irány a friss levegő!

Habár még egy kicsit várnunk kell az igazi napsütéses délutánokra, de tervezni már elkezdhetjük, hogy mivel fogjuk feldobni teraszunkat vagy erkélyünket.
Válassz egy stílusos kültéri szőnyeget, amin teljesen más érzéssel tudod majd élvezni a reggeli kávédat a kedvenc könyved olvasása közben. Fontos, hogy olyan szőnyeget válassz, ami kifejezetten kültéri használatra ajánlott, mivel ezek a termékek könnyen tisztíthatóak, illetve ellenállóbbak a nap káros UV-sugaraival szemben. Ma már szerencsére rengetegféle stílusban és méretben elérhetőek a kültéri szőnyegek. Legyen szó visszafogott natúr típusról, vagy extravagáns színekről, nálunk biztosan megtalálod a hozzád legjobban illőt.

Olvass tovább vízálló szőnyegeinkről: