Új design tapéták kínálatunkban

Idén reneszánszukat élik a tapéták és a különböző fali dekorációk. Szinte mindegy, hogy nappalidat, hálószobádat vagy esetleg az otthoni dolgozószobádat szeretnéd megújítani, egyedi design tapétáink között biztosan megtalálod a kedvencedet.

 

Trópusi hangulatra vágysz? Esetleg egy teljesen egyedi 3D háttérrel szeretnéd feldobni azokat a bizonyos online meetingeket? Vagy talán a természetet szeretnéd otthonodba varázsolni? Csak a fantáziád szabhat határt elképzeléseid megvalósításában, illetve, hogy mennyire mersz bátor lenni a tapéta kiválasztásánál.

A levélminták vidám, játékos, energikus hangulatot varázsolnak körénk, ahol szárnyalni tud a kreativitásunk. A levelek, növények és a különböző botanikus minták a lakberendezés szinte elhagyhatatlan stílusjegyei. Mindegy, hogy egy teljes falszakaszt borítunk vele, vagy csak apróbb tárgyak képében jelennek meg otthonunkban, a lényeg, hogy örök érvényű trend marad.

Egy 3D-s, geometrikus tapéta elegáns és modern hatást kelt. A fém és metálszínű falak remekül illeszkednek a minimalista stílushoz. Fekete kiegészítőkkel gyönyörű kontrasztokat hozhatunk létre, halvány pasztellszínekkel pedig lágyíthatunk az összhatáson. Az ezüst, a szürke és ezek árnyalatai kétségtelenül az idei év nagy befutói lesznek, többek között a Pantone 2021-es ’Év színe’ választásainak köszönhetően.

Hálószobába vagy dolgozószobába kitűnő választás egy természetet ábrázoló tapéta. Lankás dombok, erdei tájak és tökéletes bárányfelhők gondoskodnak arról, hogy egy hosszú nap után ki tudjunk kapcsolódni és meg tudjunk érkezni otthonunk jelenébe. A visszafogott színek és formák, csakúgy, mint a természetből vett motívumok, nyugtatóan hatnak ránk és a körülöttünk lévőkre.

Design tapétáink különlegessége, hogy természetes alapanyagúak. Gyapjúrostos/vlies anyagból készültek, ezért rendkívül jó méret-és színtartóssággal rendelkeznek. További előnyük, hogy nem szakadnak, nem gyűrődnek, felújításkor szárazon visszaszedhetőek és maradék nélkül eltávolíthatóak. Használatuk egyszerű, csak a falat kell beragasztózni, a tapétát nem.

 

A teljes választékot megtalálod a következő linkre kattintva!